Skip to main content

Kolekcija “Embrace”

Prva kolekcija brenda FORTY maternity & nursing pod nazivom “Embrace” osmišljena je kao kombinacija ležerne 24/7 i business-casual trudničke odjeće koju ćeš željeti nositi uvijek i svugdje. Težili smo osmisliti komade koji će biti nosivi za vrijeme trudnoće, ali i nakon, tako da se većina FORTY komada može koristiti i bez trudničkog trbuščića.

Veliku pažnju pridajemo odabiru tkanina koje moraju biti ugodne, udobne i nježne za kožu. Jer, ako kroz trudnoću pazimo što jedemo, kakvu kozmetiku koristimo, zašto ne bismo brinuli i o tome kakvu odjeću nosimo odnosno koje tkanine stavljamo na kožu!

Tkanine su pomno birane od proizvođača diljem EU, pa tako imamo predivan lan i krep/vunu proizvedene u Italiji, certificiran eko pamuk s elastinom proizveden u Nizozemskoj, ali i sanjivu pamuk viskozu iz Francuske. Sve tkanine imaju eko certificate kojima se garantira humano-ekološki aspekt kvalitete te jamči prijateljsko ponašanje proizvođača prema okolišu, ali i potrošačima.

Kolekcija “Embrace” dizajnirana je na način da naglasi ženstvenost, predivne obline majčinskog tijela i trbuh kako raste. Suvremenim pristupom komponiranju elemenata poput cargo džepova, elegantnih i chic silueta, jednostavnih krojeva te radosnih, vedrih nijansi boja, u FORTY “Embrace” kolekciji kroz tvojih 40 tjedana je garantirano da ćeš voljeti svoje tijelo koje se mijenja i raste. Kolekcija je dizajnirana s posebnim osvrtom na suptilne detalje i nijanse koje unose svježinu u svakodnevnu odjeću, bez kompromisa ili izlaženja iz komfora odjeće koja se lako uklapa u tvoj životni stil.

Embrace – prihvati promjene, obožavaj svoj trbuh, ponosno ga nosi i uživaj u svakom od 40 tjedana trudnoće!

Cvjetna Maxi Haljina

Trudnički Smart Top i Lanene Comfort Hlače

Kombinezon FORTY

Pamučna 24/7 Midi Nursing Haljina

Pamučna 24/7 Midi Suknja i Pamučni 24/7 Trudnički Top

Babydoll Nursing Top