Lanene Comfort Hlače

Kn 480.00

Ove lagane ljetne Lanene Comfort Hlače, izrađene od najfinijeg talijanskog lana, niskog struka s udobnom gumom koja će lagano obgrliti tvoj trudnički trbuščić, savršene duljine iznad gležnja i šik faldi na kraju nogavica, postat će tvoj omiljeni ljetni komad, kako za vrijeme trudnoće, tako i još dugo nakon. Ove hlače, napravljene za maksimalnu udobnost, obožavat ćeš kao poslovni outfit ili za ležerni izlazak u grad.

Kao i većina naših proizvoda, ove se hlače mogu nositi još dugo nakon trudnoće.

Tablica veličina

SKU: N/A Kategorija:

Opis

Ovaj model jednostavno zrači udobnošću i elegancijom. Niskog struka za nošenje ispod trbuha, ali s udobnom gumom koja će lagano obgrliti tvoj trudnički trbuščić, do savršene duljine iznad gležnja i šik falde na kraju nogavica, ove lagane ljetne Lanene Comfort Hlače izrađene su od najfinijeg talijanskog lana. Hlače su prošite nježnim lila koncem za dodatnu eleganciju, a možeš im dodati i svoj omiljeni remen.
Idealno se kombiniraju s Trudničkim Smat Top-om, Babydoll Nursing Top-om ili Pamučnim 24/7 Topom, a nositi ih možeš na udobne tenisice ili sandale za ured, kavu ili šetnju.

Kao i kod većine većina naše kolekcije, ove ćete hlaće nositi još dugo nakon trudnoće.

Proizvedeno u Hrvatskoj.
Tkanina: lan – Italija; proizvedeno uz ekološke standarde.
Sastav: 100% lan