Cvjetna Maxi Haljina

Kn 670.00

Izrađena od pamučne viskoze, nabavljene s “dead stock-a”* u Francuskoj, naša limited edition Cvjetna Maxi Haljina ljetni je must have! Ova haljina donosi udobnost i eleganciju za svaki period trudnoće i nosiva je u poslovnom ili ležernom okruženju.

Kao i većina naših proizvoda, ova haljina se može nositi i dugo nakon trudnoće.

Tablica veličina

SKU: N/A Kategorija:

Opis

Romantična i lepršava haljina, izrađena od pamučne viskoze, sa zanimljivim detaljima u boji lavande na kragni i rukavu, naša Cvjetna Maxi Haljina ljetni je must have. Izrađena od jednog komada, s faldom ispod kragne, ova haljina donosi udobnost i eleganciju za svaki period trudnoće, ali je također idealna ljetna haljina i još dugo nakon trudnoće. Zablistajte u uredu u kombinaciji s ljetnim sandalama ili elegantnim tensisicama za malo sportskiji izgled, ova haljina savršeno pristaje u svim dnevnim ili večernjim kombinacijama.

Kao i većina naših proizvoda i ova se haljina može nositi još dugo nakon trudnoće.

Proizvedeno u Hrvatskoj.
Tkanina: Pamučna Viskoza – “dead stock”* Francuska, Lan – Italija
Sastav: 100% pamuk, 100% lan

 

*dead stock = preostali materijal high end modnih brendova, koji se više ne koristi i ne proizvodi, već se nalazi na skladištu, dok ne završi na otpadu. Te se radi smanjenja otpada u modnoj industriji može otkupiti u preostalim malim količinama.